Contactgegevens

Retouren

 

 

Retouradres:

 

Naizz Horloges

Felix Timmermanslaan 5

508SM Hilvarenbeek

NEDERLAND

 

Voor online bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen die ingaat op de dag volgend op de dag van aflevering. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Vanwege " December geschenkmaand " is het nu mogelijk aankopen t/m 31 december 2017 te retourneren of om te ruilen.

Wenst u het artikel niet te behouden, dan kunt U het artikel zonder opgaaf van reden retour sturen. Overigens stellen we het op prijs als u wel een reden aangeeft. Stel ons in ieder geval binnen de termijn schriftelijk (email of brief) in kennis van uw besluit om gebruik te maken van uw retourrecht en vermeld hierbij uw naam, bestelnummer en modelnummer. Voorwaarde is verder dat het horloge ongedragen, onbeschadigd en niet op maat gemaakt is. Natuurlijk kunt u het horloge wel gewoon passen, net als in een winkel. Stuur het horloge indien mogelijk in de originele verpakking retour.

De retourzending zelf is voor eigen rekening en risico. Dit houdt in dat Naizz-horloges.nl niet aansprakelijk is voor beschadiging en/of zoekraken van retourgestuurde artikelen tijdens verzending. We raden dan ook aan het product aangetekend te verzenden, dan is het automatisch verzekerd. Alle garantiebewijzen en toebehoren moeten ook weer toegevoegd worden.

Indien u gebruik maakt van uw recht de koop te ontbinden vergoedt Naizz Horloges het aankoopbedrag van het geretourneerde product, inclusief eventuele bij de aankoop doorberekende verzendkosten. Terugbetaling vindt onverwijld plaats, maar in ieder geval binnen 30 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt ( moment van ontbinding), mits het product voor die tijd in goede orde door ons is ontvangen. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. In het geval u heeft gekozen voor achterafbetaling, draagt Naizz Horloges zorg voor onmiddellijke stopzetting van de incasso, zodra het product in goede orde retour is ontvangen. Hiervan ontvangt u separaat een bevestiging van Afterpay.

Voor een snelle en eenduidige afwikkeling is het belangrijk uw naam en adres en uw ordernummer te vermelden bij de retourzending. Uiterlijk 2 werkdagen na ontvangst inspecteren wij uw retourzending. Is deze compleet en conform bovenstaande voorwaarden, dan wordt het bedrag uiterlijk na 8 werkdagen teruggestort. Mochten wij na inspectie afwijkingen constateren, dan stellen wij u onverwijld, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen na ontvangst van de retourzending, hiervan in kennis. Indien in onze ogen nader onderzoek nodig mocht zijn, wordt de afhandelingstermijn maximaal 5 werkdagen verlengd.

Vergelijk Producten

Geen producten geselecteerd

onze vermelding op www.keurmerk.info

  • 1 Topdesign horloges aan internetprijzen (15 - 25% onder winkelprijs)
  • 2 Bezoek de outlet voor nog meer voordeel (30 - 60%)
  • 3 Bedenktijd ivm feestdagen tot en met 31 december 2017 !
  • 4 Vanaf € 50 gratis verzending (NL BE)
  • 5 Gratis bandverkleiner meegeleverd voor schakelbanden
  • 6 Originele horloges, originele verpakking, 12-24 mnd garantie
  • 7 Eigen reparatiedienst
  • 8 Bezichtigen / afhalen op afspraak mogelijk
  • 9 Vooraf betalen met iDeal (NL) of MisterCash (BE); achteraf met acceptgiro betalen via Afterpay (NL)
  • 10 Klantenservice voor en door horloge liefhebbers