Contactgegevens

Betaal mogelijkheden

Naizz Horloges werkt voor de betalingen samen met Sisow Payment Innovations voor online betalingen (Nederland en België) en Afterpay voor het achteraf betalen van uw aankoop door middel van een digitale acceptgiro (alleen Nederland). Betalingen vinden altijd plaats in een zeer goed beveiligde SSL omgeving.

 • MisterCash (België)
  Het online betalen met Mistercash gaat zeer snel en is zeer veilig. Uw betaling is binnen enkele seconden aan ons overgemaakt en het betaalde bedrag wordt direkt van uw rekening afgeschreven. U behoudt hierdoor een duidelijk overzicht over uw bankrekening (in tegenstelling tot een creditcard).. Bij Naizz-horloges.nl zijn er voor u géén extra kosten bij gebruik van deze faciliteit. U moet het kaartnummer en de vervaldatum van de Mistercash betaalkaart bij de hand hebben. Nadat u deze heeft ingegeven, komt u op het betaalscherm van uw eigen online bank. U kunt hier inloggen zoals u gewend bent. Op de betaalpagina van uw bank kunt u de betaling verder afwerken en het te betalen bedrag controleren. Zodra u dit bevestigt, wordt het bedrag van uw rekening afgeboekt en direct (binnen enkele seconden) aan onze betaalprovider (Sisow) overgemaakt. Het is dan ook de beste methode om uw horloge snel in huis te hebben. U hoeft geen speciaal abonnement af te sluiten en betaalt geen extra kosten. Algemeen wordt MisterCash gezien als de beste en veiligste online betaalmethode voor Belgische inwoners.
 • iDEAL (Nederland)
  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen: 1) U kiest iDEAL als betaalmethode tijdens het afrekenen op onze site. 2) Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt 3) U komt direct in het bekende internet bankierprogramma van uw bank 4) De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld 5) Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed 6) U ontvangt een bevestiging van uw bank 7) U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
 • Contant afrekenen
  Indien u het horloge komt afhalen, kunt u uw bestelling bij afhalen contant afrekenen. Aangezien onze afhaallocatie geen winkel is maar een kantoor, is een PIN betaling helaas niet mogelijk en verzoeken wij u het aankoopbedrag (liefst gepast) mee te nemen.
 • Achteraf (tot 14 dagen na verzending) betalen met digitale acceptgiro via AfterPay
  AfterPay voert voor Naizz Horloges het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Naizz Horloges betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement . Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. De  ervaring leert dat afwijzingen dikwijls te maken hebben met nog openstaande rekeningen. Hier wordt ook gekeken naar aankopen die in andere winkels zijn gedaan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Voor alle duidelijkheid; wij van Naizz Horloges kunnen geen invloed uitoefenen op de uitkomst van het autorisatieproces. Let er tevens op, dat de Afterpay dienst alleen voor consumenten is en dat Afterpay dus geen factuur op naam van een bedrijf verstuurt. Indien u dit toch wenst, dient u een andere betaalmethode te kiezen.
 • Rembours betaling
  Bij deze wijze van betaling rekent u de bestelling af aan de pakketbezorger van PostNL (Nederland) of BPost (België). U betaalt dus pas als het pakket bij u wordt afgeleverd. Voor deze dienst berekent de bezorger wel extra kosten, die wij aan u moeten doorberekenen. Deze bedragen € 12,- ongeacht het orderbedrag. Let er wel op dat bezorgers alleen contante en gepaste betalingen mogen accepteren. Ze beschikken niet over een betaalautomaat. U tekent voor ontvangst van het pakket. Gelieve er tevens op te letten dat een rembourszending nooit op een ander adres (bv buren) afgegeven mag worden.
 • U kiest tijdens het bestelproces voor de verzendoptie 'bezorgen aan huis' en voor de betaaloptie 'rembours'. De meerkosten worden vervolgens automatisch toegevoegd en voor u zichtbaar.

  Vergelijk Producten

  Geen producten geselecteerd

   


  TEL. 013 234 0004

  • 1 Designer merkhorloges met hoge korting
  • 2 Bedenktijd 30 dagen
  • 3 Webshop Keurmerk sinds 2012
  • 4 Vanaf € 50 gratis verzending (NL BE)
  • 5 Gratis bandinkort service
  • 6 Originele horloges, originele verpakking, 12-24 mnd garantie
  • 7 Eigen reparatiedienst
  • 8 Bezichtigen / afhalen op afspraak
  • 9 Vooraf betalen met iDeal (NL) of MisterCash (BE); achteraf met Afterpay (NL)
  • 10 Klantenservice voor en door horloge liefhebbers