Contactgegevens


Naizz Wise a Naizz Price

Wij houden van helder, duidelijk en simpel. Vanuit onze passie voor mooie vormgeving en onze jarenlange ervaring met designproducten (o.a. schoenen, accessoires en wooninrichting), weten we dat er aanzienlijke verschillen bestaan tussen de werkelijke productiekosten, de totale kosten (verkoop en marketing) en wat u als consument uiteindelijk betaalt. Ook weten we, dat het internetkanaal volop kansen biedt om verkoopkosten fors terug te brengen en toch grote aantallen liefhebbers te bereiken. Door het internetkanaal slim te gebruiken en direct in te kopen bij distributeurs, kunnen wij onze producten aanbieden tegen prijzen die 15% tot wel 50% onder de normale verkoopprijs liggen. Uiteraard met een service en betrouwbaarheid die passen bij het niveau van de producten en waar u vanzelfsprekend op moet kunnen bouwen. Wij nemen nazorg serieus en beschikken onder meer over een eigen reparatie dienst om dit waar te kunnen maken.

We zijn sinds 2011 actief (zie https://www.sidn.nl/whois?q=www.naizz-horloges.nl) en voeren sinds 2012 het Webshop Keurmerk (zie https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/webwinkel/?key=5418). We hebben ons bestaansrecht aangetoond door uitgesproken klantgericht te denken en te doen.

Wij richten ons op deze site op horloges. Stuk voor stuk meesterwerkjes met een praktische gebruikswaarde, maar bovenal uitingen van uw persoon waarvoor u op de meest onverwachte momenten een compliment krijgt. Horloges met stijl, klasse en uitstraling. Merken als Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Diesel, Guess, Gc, Fossil en Hugo Boss. Topontwerpen met raffinement en tijdloze allure, die afstraalt op de drager (én de gever) van het horloge.

Bezoek ook onze Facebook pagina wanneer u op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en de beste promoties

Ons kantoor is gevestigd in Hilvarenbeek, het kloppend hart van de Benelux op een steenworp van Tilburg (Nederland) en Turnhout (België). We richten ons dan ook met nadruk op de Belgische en Nederlandse horloge liefhebbers. Ons uitgangspunt is klanten in beide landen met een gelijke snelheid, betrouwbaarheid en servicegraad (en uiteraard kosten) te bedienen. Namens Naizz bedank ik  u voor uw interesse en wens ik u veel plezier bij het winkelen.

Rob Krielaart

Vergelijk Producten

Geen producten geselecteerd

onze vermelding op www.keurmerk.info

  • 1 Bedenktijd 14 kalenderdagen
  • 2 Topdesign horloges aan internetprijzen
  • 3 Bezoek de outlet voor nog meer voordeel (30 - 60%)
  • 4 Vanaf € 50 gratis verzending (NL BE)
  • 5 Gratis bandverkleiner meegeleverd voor schakelbanden
  • 6 Originele horloges, originele verpakking, 12-24 mnd garantie
  • 7 Eigen reparatiedienst
  • 8 Bezichtigen / afhalen op afspraak mogelijk
  • 9 Vooraf betalen met iDeal (NL) of MisterCash (BE); achteraf met acceptgiro betalen via Afterpay (NL)
  • 10 Klantenservice voor en door horloge liefhebbers