Contactgegevens


Naizz Wise a Naizz Price

Wij houden van helder, duidelijk en simpel. Vanuit onze passie voor mooie vormgeving en onze jarenlange ervaring met designer merkproducten (o.a. schoenen, accessoires en wooninrichting), weten we dat er aanzienlijke verschillen bestaan tussen de werkelijke productiekosten, de totale kosten (distributie en verkoop) en wat u als consument uiteindelijk betaalt. Ook weten we, dat het internetkanaal nog steeds kansen biedt om verkoopkosten fors terug te brengen en toch grote aantallen horlogeliefhebbers te bereiken. Door het internetkanaal slim te gebruiken, direct in te kopen bij internationale distributeurs en gebruik te maken van lokale verschillen in vraag en aanbod, kunnen wij onze producten aanbieden tegen prijzen die 15% tot wel 50% onder de normale verkoopprijs liggen. Uiteraard met een service en betrouwbaarheid die passen bij het niveau van de producten en waar u vanzelfsprekend op moet kunnen bouwen. Wij nemen nazorg serieus en beschikken onder meer over een eigen reparatie dienst om dit waar te kunnen maken.

We zijn sinds 2011 actief en voeren sinds 2012 het Webshop Keurmerk. We hebben ons bestaansrecht aangetoond door uitgesproken klantgericht te denken en te doen.Wij richten ons op deze site op horloges. Stuk voor stuk meesterwerkjes met een praktische gebruikswaarde, maar bovenal uitingen van uw persoon waarvoor u op de meest onverwachte momenten een compliment krijgt. Horloges met stijl, klasse en uitstraling. Merken als Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Diesel, Guess, Gc, Fossil en Hugo Boss. Topontwerpen met raffinement en tijdloze allure, die afstraalt op de drager (én de gever) van het horloge.

Bezoek ook onze Facebook pagina wanneer u op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en de beste promoties

Ons kantoor is gevestigd in Hilvarenbeek, het kloppend hart van de Benelux op een steenworp van Tilburg (Nederland) en Turnhout (België). We richten ons dan ook met nadruk op de Belgische en Nederlandse horloge liefhebbers. Ons uitgangspunt is klanten in beide landen met een gelijke snelheid, betrouwbaarheid en servicegraad (en uiteraard kosten) te bedienen. Namens Naizz bedank ik  u voor uw interesse en wens ik u veel plezier bij het winkelen.

Rob Krielaart

Vergelijk Producten

Geen producten geselecteerd

 TEL. 013 234 0004

  • 1 Designer merkhorloges met hoge korting
  • 2 Bedenktijd 30 dagen
  • 3 Al actief en betrouwbaar sinds 2012
  • 4 Vanaf € 100 gratis verzending (NL BE)
  • 5 Gratis bandinkort service
  • 6 Originele horloges, originele verpakking, 12-24 mnd garantie
  • 7 Eigen reparatiedienst
  • 8 Bezichtigen / afhalen op afspraak
  • 9 Vooraf betalen met iDeal (NL) of MisterCash (BE); achteraf met Afterpay (NL)
  • 10 Klantenservice voor en door horloge liefhebbers