Contactgegevens

Het retouradres is: Santho BV, Felix Timmermanslaan 5, 5081SM Hilvarenbeek, Nederland
 

Wij hanteren een termijn van 30 kalenderdagen waarbinnen u de koop ongedaan mag maken. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Wenst u het artikel niet te behouden, dan kunt U het artikel zonder opgaaf van reden retour sturen. Overigens stellen we het op prijs als u wel een reden aangeeft. Stel ons in ieder geval schriftelijk (email of brief) in kennis van uw besluit om gebruik te maken van uw retourrecht en vermeld hierbij uw naam, bestelnummer en modelnummer. Voorwaarde is verder dat het horloge ongedragen, onbeschadigd en niet op maat gemaakt is. Stuur het horloge indien mogelijk in de originele verpakking retour

Indien u gebruik maakt van uw recht de koop te ontbinden vergoedt Naizz Horloges het aankoopbedrag van het geretourneerde product, inclusief eventuele bij de aankoop doorberekende verzendkosten. In het geval u hebt gekozen voor achterafbetaling, draagt Naizz Horloges zorg voor stopzetting van de incasso, zodra het product in goede orde retour is ontvangen. Hiervan ontvangt u afzonderlijk een bevestiging van Afterpay.

De retourzending zelf is voor eigen rekening en risico. Dit houdt in dat Naizz-horloges.nl niet aansprakelijk is voor beschadiging en/of zoekraken van retourgestuurde artikelen tijdens verzending. We raden dan ook aan het product aangetekend te verzenden, dan is het automatisch verzekerd. Alle toebehoren (inkorter, factuur/pakbon, certificaat) moeten ook weer toegevoegd worden, voor zover van toepassing.

Uiterlijk 2 werkdagen na ontvangst inspecteren wij uw retourzending. Is deze compleet en voldoet deze aan bovenstaande voorwaarden, dan wordt het bedrag uiterlijk na 3 werkdagen teruggestort. Mochten wij na inspectie afwijkingen constateren, dan stellen wij u onverwijld, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen na ontvangst van de retourzending, hiervan in kennis. Indien in onze ogen nader onderzoek nodig mocht zijn, wordt de afhandelingstermijn maximaal 5 werkdagen verlengd.

Vergelijk Producten

Geen producten geselecteerd

 


TEL. 013 234 0004

  • 1 Designer merkhorloges met hoge korting
  • 2 Bedenktijd 30 dagen
  • 3 Webshop Keurmerk sinds 2012
  • 4 Vanaf € 50 gratis verzending (NL BE)
  • 5 Gratis bandinkort service
  • 6 Originele horloges, originele verpakking, 12-24 mnd garantie
  • 7 Eigen reparatiedienst
  • 8 Bezichtigen / afhalen op afspraak
  • 9 Vooraf betalen met iDeal (NL) of MisterCash (BE); achteraf met Afterpay (NL)
  • 10 Klantenservice voor en door horloge liefhebbers