Contactgegevens

Bij Naizz staat de gezondheid van klanten, medewerkers en partners voorop. Uiteraard houden ook wij daarom de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Voor uw bestelling heeft dat geen gevolgen: wij blijven gewoon zendingen bezorgen en ontvangen. Veilig ingepakt en zorgvuldig geleverd. Daarbij houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat geldt ook voor onze bezorgpartner. Toch kunnen we ons voorstellen dat u met vragen zit. Daarom treft u hieronder antwoorden op de drie meest gestelde vragen: 


Kan ik besmet raken met het coronavirus via pakketten?
Het virus verspreidt zich via mensen. Volgens het RIVM wordt het coronavirus niet overgedragen via pakketten. Onze medewerkers verpakken uw bestelling veilig en met zorg. Ook in onze expeditie volgen wij de hygiëneregels. 

Wat doe ik als ik geen contact wil met de postbezorger?
De bezorgers van PostNL volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen alle hygiënemaatregelen in acht. Extra maatregelen worden genomen om het directe contact tussen u en de bezorger zo veel mogelijk te beperken. Zo hoeft u niet langer te tekenen voor ontvangst. Dit doet de bezorger namens u, nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven. 

Hoe snel wordt mijn horloge bezorgd?
Wij zetten ons volop in om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Vooralsnog geldt daarom: voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. In deze uitzonderlijke omstandigheden kan het zijn dat de bezorging van uw pakket iets langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Meer informatie over het coronavirus vindt u op de website van het RIVM. Actuele informatie over de post- en pakketbezorging leest u bij PostNL. Bovendien staat onze klantenservice voor u klaar om eventuele overige vragen over uw bestelling te beantwoorden. Mocht er iets veranderen in onze dienstverlening, dan informeren wij u natuurlijk zo snel mogelijk. 

Verzenden

Vanaf een aankoopbedrag van € 50,00 wordt uw bestelling gratis verzonden naar Nederland en België. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,95.

Zodra de bestelling in goede orde door ons is ontvangen en verwerkt en het bestelde product binnen is, wordt het verzendgereed gemaakt. De zending bevat uiteraard het horloge, de merkspecifieke gift-verpakking en afhankelijk van het merk een handleiding en / of een garantie-certificaat (dit bevindt zich dikwijls achter in de gebruikershandleiding). Voor bepaalde merken is tevens een echtheidscertificaat bijgesloten. Alle pakketten worden verzekerd voor verlies en beschadiging onderweg verzonden. Er moet altijd worden getekend voor ontvangst.

Per artikel staat op de productpagina een levertijd indicatie aangegeven. Deze varieert in de tijd, dus houd svp rekening met de levertijdindicatie, zoals die geldt op het moment van bestellen. Mocht de levertijd onverhoopt toch langer zijn, dan ontvangt u tijdig bericht hierover. Zijn er voor u specifieke deadlines (bv een verjaardag), laat ons dit dan weten. Blijkt het product niet binnen 30 dagen leverbaar, dan heeft u volledige vrijheid van de koop af te zien. U ontvangt uw eventuele vooruitbetaling dan de volgende werkdag retour.

Onze ervaring tot dusverre leert ons dat 95% van de verzonden pakketten de volgende dag wordt aangeboden. Op zaterdag en zondag kunnen wij geen pakketten aanbieden, dus bestellingen geplaatst op vrijdag na 14.00u worden pas maandag verzonden, ook al is het horloge direkt leverbaar.

Is het pakket ter verzending aan de pakketdienst aangeboden, dan ontvangt u per email een verzendbevestiging. De verzendbevestiging bevat tevens een trackingcode en een link naar de webpagina waar u het pakket kunt volgen. Gelieve er wel op te letten, dat een zending niet meteen zichtbaar wordt op de trackingpagina. Probeer het in dat geval vroeg in de avond nogmaals. Zodra de pakketdienst de zending heeft ingepland, ontvangt u van hen een emailbericht met een verwacht bezorgtijdstip. Zodoende hoeft u niet de hele dag te wachten op de bezorger. Bent u niet in de gelegenheid het pakket in ontvangst te nemen, dan laat de bezorger een bericht achter met contactgegevens om een tweede poging in te plannen of af te spreken dat u het horloge komt ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt.

Indien u een pakje aangeboden krijgt dat waarneembare schade heeft of is opengemaakt, adviseren wij u dit pakje niet aan te nemen. Indien u dit wel doet vervalt op dat moment alle aanspraak op transportschade en/of -vermissing. Dit is hoe dan ook vervelend voor u en voor ons. Weiger daarom het pakket, laat de bezorger het weer meenemen en neem contact met ons op.

Afhalen

Het is mogelijk het horloge van uw keuze zelf af te halen of om ter plaatse een keuze te maken. De afhaallokatie bevindt zich in Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg. Kiest u voor afhalen van uw bestelling, dan kunt u hiervoor een afspraak maken (mail, telefoon, contactformulier). We zorgen dan dat uw bestelling klaarligt. Aangezien de afhaallocatie geen winkel of magazijn is, is zo'n afspraak noodzakelijk om zeker te stellen dat uw horloge in huis is. Houd er ook rekening mee, dat bij afhalen uitsluitend vooruit of contant afgerekend kan worden. Er is geen PIN-automaat aanwezig. Achteraf betalen via Afterpay is ook niet mogelijk, aangezien Afterpay als voorwaarde stelt dat er een verzendadres wordt opgegeven.

Vergelijk Producten

Geen producten geselecteerd


  • 1 Designer merkhorloges aan internetprijzen
  • 2 Bedenktijd 14 kalenderdagen
  • 3 Webshop Keurmerk sinds 2012
  • 4 Vanaf € 50 gratis verzending (NL BE)
  • 5 Gratis schakelband versteller
  • 6 Originele horloges, originele verpakking, 12-24 mnd garantie
  • 7 Eigen reparatiedienst
  • 8 Bezichtigen / afhalen op afspraak
  • 9 Vooraf betalen met iDeal (NL) of MisterCash (BE); achteraf met Afterpay (NL)
  • 10 Klantenservice voor en door horloge liefhebbers